Hisstransporter

Hisstransporter – logistik vid hissdemolering

Hissen ska plockas isär och mycket tunga delar ska transporteras bort. Här finns det en hel del att beakta för att jobbet ska genomföras på ett professionellt sätt. Vi har erfarenheten som krävs för rätt planering av hisstransporter. Vi har också de verktyg och fordon som behövs när tyngre material ska forslas bort.

 

Logistik av tungt material i stadsmiljö

För att nå hissen kan det krävas särskilda redskap som till exempel någon form av lyftkran. Men i stadsmiljö går det inte att använda hur stora fordon och kranar som helst. Samtidigt är hissens material ofta mycket tunga. De är ju gjorda av gjutjärn och stål.

För att få god logistik av hissmaterial använder vi oss bland annat av kranbilar och mobilkranar som klarar större leveranser. Vi har också lätta lastbilar som har förstärkts för att klara av tyngre hisstransporter.

Lätta lastbilar är viktiga i stadsmiljöer som Stockholms innerstad. De gör det enkelt att ta sig fram på mindre gator och in på gårdar. Det gör att vi kan komma fram snabbare och dessutom bli klar med hisstransporten på ett smidigt och välplanerat sätt.

 

Frakter omkring hela Stockholm

Vi har inget eget lager men kan frakta material i hela Stockholm. Vi klarar frakter av material mellan företag och även sådant som ska ut från arbetsplatser. Vi har dessutom tillstånd från Länsstyrelsen för att frakta farligt avfall. Det gör oss till en mycket god partner för hisstransporter och frakt av material i samband med rivningar och ombyggnationer.

Hör av dig till oss när du behöver hjälp med transporter av material som är tyngt och svårt att hantera. Vi klarar det allra mesta och har lång erfarenhet av att jobba på ett flexibelt och säkert sätt i stadsmiljö!

Kontakta oss!

  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 200 MB.
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.