Dödsbo Stockholm

Vid en nära anhörigs bortgång är det många känslor som ska bearbetas. Det kan ta tid, men dessvärre är det andra uppgifter som pockar på uppmärksamheten. Det handlar om att rensa den avlidnes bostad, och forsla bort möbler och annat bohag. Som tur är går det att få hjälp med detta.

Vi kan hjälpa er med städning och tömning av dödsbon i Stockholm med omnejd. Tre skäl att välja oss är:

  1. Vi hjälper er att på ett värdigt, snabbt och effektivt sätt tömma ert dödsbo i Stockholm. 
  2. Vi har lång erfarenhet, och hjälper er med allt från att forsla bort möbler till att städa ur bostaden. 
  3. Vi sköter allt det praktiska och erbjuder er en välfungerande helhetslösning.

Tömning av dödsbo

Kraven vid en tömning av ett dödsbo är att det måste ske varsamt och respektfullt, samtidigt som arbetet blir effektivt. Vi kan åta oss detta, samtidigt som vi ger god service. Anlitar ni oss får ni en personlig kontakt genom hela arbetets gång. Vi värdesätter att ha goda kontakter och kommer göra vårt bästa för att uppfylla era önskemål.

Vi erbjuder en helhetslösning, där ni inte behöver kontakta något annat företag. Vi sköter tömning, städning och om ni vill det också magasinering av föremål från dödsboet. Genom att välja oss kan ni koncentrera er på de känslomässiga aspekterna av personens bortgång.

Ni bestämmer själva om ni vill utnyttja alla våra tjänster eller bara en del av dem. Kontakta oss när ni känner er redo för att tömma ert dödsbo i Stockholm eller bara vill ha mer information.

Allt börjar med att ni bokar ett möte med oss. Ett möte med oss är såklart kostnadsfritt och det är ni som bestämmer datum och tid. Vid mötet får ni också en prisuppgift. Det tillkommer inga dolda kostnader utan allt priset klart och tydligt. Om ni väljer att anlita oss skriver vi ett avtal och bestämmer sedan ett datum för tömningen.

Städning av dödsbo

Efter att vi tömt dödsboet tar vår städpersonal över. Vi ser till att bostaden blir helt ren och redo för att överlämnas till en ny hyresgäst, eller säljas om det rör sig om en villa eller bostadsrätt.

Städning av dödsbo är inte bara fysiskt krävande. Det kan också vara emotionellt påfrestande. Det gäller framför allt om bostaden är i dåligt skick, och inte har städats på länge. Man kan få en inblick i den avlidnes sista år i livet som man helst hade varit utan. Då kan det vara skönt att överlåta städningen på någon som inte har en personlig relation till vare sig bostaden eller den avlidne.

Efter att ni kontaktat oss, och vi har kommit överens om vad ni vill ha hjälp med, tömmer vi och städar den avlidnes bostad. Våra medarbetare arbetar snabbt och effektivt, och kan i de flesta fall påbörja arbetet redan inom några få dagar.

Helhetslösning med tömning och städning

Med vår helhetslösning slipper ni som anhöriga ta hand om både det svåra med att flytta ut möbler och saker och det långtråkiga med att städa dödsboet enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Förutom sortering kan vi också hjälpa till med borforsling av det ni inte vill sälja eller behålla. Ni kan också köpa enskilda tjänster, som tömning, städning eller bortforsling.

Kontakta oss!

  • Dra filer hit eller
    Max. file size: 200 MB.
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.